Så här upplever du spänningen i East Sweden rally

Rally är ett fantastiskt sätt att uppleva spänningen av att köra i höga hastigheter på grusvägar, och det finns ingen bättre plats att göra detta på än i östra Sverige. Här hittar du några av de mest orörda och vackraste landskapen i landet, samtidigt som du får ta del av den fantastiska synen av rallybilar som flyger runt snäva kurvor i höga hastigheter.

Vad du kan förvänta dig av Rally East

På Rally East får du chansen att se några av de bästa rallyförarna i Sverige tävla i en fartfylld tävlingsmiljö. Rutten tar sig igenom en fantastisk natur och utmanande terräng samt passerar genom traditionella svenska städer och byar. Du kommer att kunna höra motorerna brusa förbi, se bilarna glida runt kurvor i hög hastighet, betta online på din favorit och till och med träffa förare och team på nära håll!

Vem kan delta

Rallyt i östra Sverige är öppet för alla som vill delta. Det krävs inga kvalifikationer eller erfarenheter, så om du är entusiastisk över utsikten att få se fantastisk rallykörning är detta evenemanget för dig!

Vilka är de olika evenemang som äger rum under rallyt?

Det finns något för alla på Rally East. Förutom den huvudsakliga rallytävlingen finns det också en rad olika evenemang som äger rum under hela dagen och som tillgodoser alla intressen. Här är några av höjdpunkterna:

Classic Car Show är ett utmärkt tillfälle att se några fantastiska klassiska bilar som visas upp. Om du är ett fan av veteranbilar är detta definitivt ett evenemang som du inte får missa!

Kids’ Zone är ett roligt område där de små kan roa sig medan föräldrarna tar del av rallyt. Det finns massor av aktiviteter för att hålla dem sysselsatta, inklusive ansiktsmålning, hoppborgar och mycket mer!

Food Court är den perfekta platsen för att koppla av och tanka upp medan du njuter av läckra svenska rätter.

Saker att tänka på när man deltar i rallyt

När du planerar att delta i Rally East finns det några saker du bör tänka på. Här är några av de viktigaste:

Biljetter: Du behöver en biljett för att få tillträde till rallyt. Biljetter kan köpas på dagen, men det är alltid bäst att köpa dem i förväg för att undvika besvikelse.

Plats: Rallyt äger rum i staden Järvsö, som ligger i östra Sverige. Om du inte redan befinner dig i Sverige, se till att du räknar in resekostnader och tid när du planerar din resa.

Boende: Det finns campingmöjligheter i närheten av rallyt, men det är alltid bäst att boka i förväg eftersom platserna tenderar att fyllas upp snabbt. Om camping inte är din grej finns det gott om andra alternativ för boende i området.

Väder: Vädret i Sverige kan vara oförutsägbart, så se till att packa i enlighet med detta. Rallyt kommer att äga rum oavsett väderförhållanden, men var beredd på allt!

Tips för ditt första rally

Om du är nybörjare på rallyt, får du här några tips för att göra din första upplevelse så trevlig som möjligt:

-Kom dit tidigt för att få en bra plats

-Ta med dig snacks och drycker för att hålla dig påfylld

-Packa varma kläder, även om det är varmt ute, eftersom rallyt äger rum i bergen

-Ta många bilder och videor för att minnas upplevelsen

-Prata med andra rallyfans och få deras tips

-Njut av upplevelsen!