TOOLS blir kvar som huvudsponsor!

Nu är det färdigt! TOOLS fortsätter som huvudsponsor för Rally-SM under 2018. Precis som förra året hålls det i events på flera deltävlingar och en dekal på framrutan.

TOOLS står kvar som huvudsponsor till Rally-SM 2018

TOOLS är ett utav nordens ledande leverantörer av produkter och tjänster till bygg- och industrisektorer. TOOLS klev med i svenskt mästerskap för rally precis till förra årets premiär i Söderhamn. Till grussäsongen utökade TOOLS samarbetet med kundevents och portaler vid start och målramp.

– Vi som jobbar i MAS är jätteglada över att knyta en sådan sponsor till oss. Det är sällan man träffar så positiva samarbetspartners som verkligen vill vara en del i det vi gör, säger Lars Matsson, ordfördande i MAS (Motorsportarragörerna i Sverige).

Det kommande mästerskapet börjar i Vännäs den första helgen i Februari. Här kommer TOOLS att vara närvarande med ett utav de minst 5 kundevents de kommer göra under mästerskapet. Både personal och kunder har ett stort intresse för motorsport, och förra årets rallysäsong var minst sagt en succé.

– Under 2018 ser vi fram emot att vara en ännu mer aktiv samarbetspartner, och det känns jätteroligt att få vara en del av Rally-SM även nästa år, säger Torbjörn Eriksson, vd för TOOLS Sverige och fortsätter:

– Vår medverkan i år var väldigt uppskattad av teamen, publiken, våra kunder och inte minst av oss på TOOLS. Vi har lärt oss mycket och kommer att vara ännu mer delaktiga framöver.

Du kommer att hitta TOOLS och deras kundevent på dessa ställen under Rally-SM:

  • 2-3 Februari – Vännäs
  • 11-12 Maj – Älmhult
  • 1-2 Juni – Askersund
  • 17-18 Augusti – Hässleholm
  • 7-8 September – Linköping

Vi hoppas vi kommer att se mer av TOOLS inom Rally Sverige. Deras kundevent underhåller publiken väldigt bra under de långa deltävlingarna, vilket är riktigt bra! Vi hoppas du ser fram emot Rally-SM 2018, det gör vi och vi hoppas på ett fartfyllt år 2018.