Varför The Run to Monaco är så unikt

Run to Monaco är ett unikt evenemang som samlar 50 av världens vackraste fordon för ett spektakulärt äventyr genom Italien. Rutten tar oss till Comosjöns stränder via Dolomiternas dramatiska toppar. Det här evenemanget handlar inte bara om racing utan också om att njuta av Italiens fantastiska landskap och kultur.

The Run till Monaco

The Run to Monaco är det ultimata biläventyret, som samlar ett fantastiskt urval av 50 av världens mest ikoniska och eftertraktade bilar för en oförglömlig resa genom Italien. Med början i Venedig tas förarna med på en imponerande resa genom Dolomiternas fantastiska toppar och de slingrande vägarna i Lombardiet och Piemonte innan de slutligen och anländer till det glamorösa furstendömet Monaco. På vägen får deltagarna uppleva några av Italiens mest spektakulära landskap, liksom dess världsberömda mat och kultur.

Följ The Run to Monaco live och på tv

Run to Monaco är en chans att uppleva några av världens vackraste bilar i världens vackraste land. Och nu, tack vare TV-sporten, kan de som inte kan ta sig till Italien ändå bevittna denna unika händelse. Årets lopp kommer att sändas på en rad olika TV-stationer och digitala plattformar, vilket ger tittare över hela världen en plats på första parkett för att se några av de mest spännande sportbilarna i aktion. Från högpresterande fordon till klassiska bilar och moderna superbilar – The Run to Monaco kommer garanterat att bli ett underhållande evenemang för bilentusiaster överallt. För att hålla ett extra öga på sporten och när evenemang börjar kan kika in sport på tv.

Vad gör The Run to Monaco så unikt då?

Det som gör The Run to Monaco så unikt är den perfekta kombinationen av fantastisk natur, ikoniska bilar och en oförglömlig resa. Förarna får uppleva allt som Italien har att erbjuda, från dramatiska bergstoppar och slingrande vägar till världsberömd mat och kultur. Dessutom kommer deltagarna i loppet att kunna ta del av några av de vackraste landskapen i världen när de tar sig till Monaco – ett verkligt paradis för bilälskare.